Forum gsx-r.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
zamknij informację


Odpowiedz 
Błąd F1
Autor Wiadomość
dziki Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 514
Dołączył: Feb 2013
Reputacja: 4
Moto: GSX-R K3 1000
Z: Bytom
Post: #11
RE: Błąd F1
no zobaczymy, jak będę miał chwilę to sprawdzę czy jakiś błąd pokazuje

Im słabsze hamulce, tym dalej zajedziesz.
Sklep elektroniczny Piekary Śląśkie, Bytom Xelektronik
20-04-13 21:39 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
bula86 Offline
Junior
*

Liczba postów: 7
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 0
Moto: k5 1000
Z: Bytom
Post: #12
RE: Błąd F1
zobacz pod bakiem wszystkie zlaczki.. wczoraj mi koles gadal na kaletach ze schodzil k6 1000 z gumy i wywalilo mu blad potem jezdzil i stracilo sie ale jak znow gumowal to moto zgaslo i juz sie nie dalo odpalic jakas wtyczka pod bakiem sie wypiela
22-04-13 11:15 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dziki Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 514
Dołączył: Feb 2013
Reputacja: 4
Moto: GSX-R K3 1000
Z: Bytom
Post: #13
RE: Błąd F1
zerknę na spokojnie Smile jak się chłodniej zrobi Tongue

Im słabsze hamulce, tym dalej zajedziesz.
Sklep elektroniczny Piekary Śląśkie, Bytom Xelektronik
22-04-13 11:47 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
suzukibulika Offline
Member
**

Liczba postów: 181
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 2
Moto: Obecnie nic:(
Z: Kochanowice
Post: #14
RE: Błąd F1
dziki ja miałem to samo. lecz mam przełącznik wiec w czasie jazdy przełączę i widzę jaki błąd mam ja miałem C46, całkiem możliwe ze tez możesz to mieć. Mi sama regulacja nie pomogła...Ja dokładnie wyczyściłem zawór i nasmarowałem go, linki tak samo, u mnie okazała się uszkodzona delikatnie jedna linka ale udało się naprawić i polutować, potem wyregulowałem exup na ok 0,4v i 4,4v i po testach jest ok, nie wywala mi błędu lecz zobaczymy później jak będzie. Sprawdź dokładnie linki...
03-05-13 13:25 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dziki Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 514
Dołączył: Feb 2013
Reputacja: 4
Moto: GSX-R K3 1000
Z: Bytom
Post: #15
RE: Błąd F1
U mnie pokazywało C00 i kreska u góry, wyregulowałem tpsa zobaczymy czy już się nie będzie pokazywać.

Im słabsze hamulce, tym dalej zajedziesz.
Sklep elektroniczny Piekary Śląśkie, Bytom Xelektronik
03-05-13 13:32 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
suzukibulika Offline
Member
**

Liczba postów: 181
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 2
Moto: Obecnie nic:(
Z: Kochanowice
Post: #16
RE: Błąd F1
ale na zapalonym silniku ? bo jak masz zapalony sinik i dodasz gazu to podobno ma prawo być kreska u góry...
03-05-13 13:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dziki Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 514
Dołączył: Feb 2013
Reputacja: 4
Moto: GSX-R K3 1000
Z: Bytom
Post: #17
RE: Błąd F1
nie, na zgaszony, podobno błędów nie sprawdza się na zapalnym silniku, przynajmniej tak gdzieś czytałem

Im słabsze hamulce, tym dalej zajedziesz.
Sklep elektroniczny Piekary Śląśkie, Bytom Xelektronik
03-05-13 13:38 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
suzukibulika Offline
Member
**

Liczba postów: 181
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 2
Moto: Obecnie nic:(
Z: Kochanowice
Post: #18
RE: Błąd F1
hmmm tego to nie wiem....ale mam nadzieje ze będzie git i nie będzie błędu ci wywalać...i mi tez Tongue
03-05-13 13:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dziki Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 514
Dołączył: Feb 2013
Reputacja: 4
Moto: GSX-R K3 1000
Z: Bytom
Post: #19
RE: Błąd F1
Dziś wziąłem drugi kluczyk i jak się bład oojawił to zadupek do góry kabelki w ruch i jest błąd C46 ... TPS się przestawił.

Im słabsze hamulce, tym dalej zajedziesz.
Sklep elektroniczny Piekary Śląśkie, Bytom Xelektronik
08-05-13 22:29 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
suzukibulika Offline
Member
**

Liczba postów: 181
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 2
Moto: Obecnie nic:(
Z: Kochanowice
Post: #20
RE: Błąd F1
to jak masz C46... czemu TPS?
08-05-13 22:39 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Kontakt | Gsx-r.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS